מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> פורים 2011: אוזני המן מקמח מלא ופירות יבשים

פורים 2011: אוזני המן מקמח מלא ופירות יבשים

פורים 2011: אוזני המן מקמח מלא ופירות יבשים

תיאור המתכון

מתכון לפורים לאוזני המן מקמח מלא עם מילוי פירות יבשים.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. להכנת הבצק הפריך יש לעבד את כל החומרים המופיעים תחת חומרים לבצק למשך זמן קצר בפולסים במג'ימיקס, לאסוף לכדור, לעטוף בניילון נצמד, ולשים במקרר לשעה לפחות.
2. לטחון את כל החומרים של המילוי במג'ימיקס.
3. לרדד הבצק על משטח מקומח לעובי 3-4 מ"מ, ולקרוץ עיגולים בגודל 7-9 ס"מ.
4. לשים בעיגולי הבצק את המילוי בעזרת כפית או שק זילוף.
5. לסגור לצורת אוזן המן ולסדר בתבנית אפיה.
6. לחמם תנור ל-170 מעלות, ולאפות אוזני ההמן בין 14-20 דקות.

הערות

המלצה: ניתן לשמור את אוזני ההמן כ-10 ימים.

המתכון באדיבות
קונדיטוריית פיס אוף קייק יהודה הימית 17, יפו, תל אביב הצג טלפון