מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > גבינת עזים על סלט חם של עדשים שחורות, עגבניות שרי, בזיליקום וקונפיטורת פירות

גבינת עזים על סלט חם של עדשים שחורות, עגבניות שרי, בזיליקום וקונפיטורת פירות

גבינת עזים על סלט חם של עדשים שחורות, עגבניות שרי, בזיליקום וקונפיטורת פירות

תיאור המתכון

מתכון לסלט עשיר וטעים במיוחד, עם עדשים שחורות וגבינת עיזים איכותית מעליו, באדיבות השף יואב בר מ"מאראבו".

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הקונפיטורה:
מכניסים את כל המרכיבים לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים.

הכנת המנה:
1. מבשלים את העדשים עד לריכוך, ומסננים את הנוזל.
2. מכניסים לתוך קערה את העדשים, עגבניות השרי החצויות, הבזיליקום, מלח, פלפל, כמון, שמן זית ומיץ לימון.
3. מניחים את העדשים במרכז הצלחת, ומעליהם פרוסה דקה של גבינת עיזים.
4. את הקונפיטורה מניחים מעל פרוסת הגבינה.

המתכון באדיבות
מסעדת מאראבו אבא הילל 14, רמת גן הצג טלפון