גבינת עזים על סלט חם של עדשים שחורות, עגבניות שרי, בזיליקום וקונפיטורת פירות
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: שעתיים וחצי
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון לסלט עשיר וטעים במיוחד, עם עדשים שחורות וגבינת עיזים איכותית מעליו, באדיבות השף יואב בר מ"מאראבו".
מרכיבים
- חומרים לקונפיטורה:
- 1 קילו פרי עונה (כגון קלמנטינות או לימונים או תפוזים)
- 400 גרם סוכר
- מיץ מלימון
- כוכב אניס
- מקל וניל
- חומרים למנה:
- 1/2 כוס עדשים שחורות
- 6 עגבניות שרי חצויות
- 6 עלי בזיליקום
- מלח, פלפל
- כמון
- שמן זית
- מיץ לימון
- גבינת עזים
אופן ההכנה
אופן הכנת הקונפיטורה:
מכניסים את כל המרכיבים לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים.
הכנת המנה:
1. מבשלים את העדשים עד לריכוך, ומסננים את הנוזל.
2. מכניסים לתוך קערה את העדשים, עגבניות השרי החצויות, הבזיליקום, מלח, פלפל, כמון, שמן זית ומיץ לימון.
3. מניחים את העדשים במרכז הצלחת, ומעליהם פרוסה דקה של גבינת עיזים.
4. את הקונפיטורה מניחים מעל פרוסת הגבינה.
המתכון באדיבות
|
מסעדת מאראבו
אבא הילל 14, רמת גן
הצג טלפון
03-6036666
|