מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> ולנטיין: מתכוני ארנבת

ולנטיין: מתכוני ארנבת

ולנטיין: מתכוני ארנבת

תיאור המתכון

מסעדת NG שמחה לפרסם את המתכונים המיוחדים והטעימים שלה להכנת ארנבת ב-3 דרכים שונות.

מרכיבים

אופן ההכנה

ארנבת צלויה על הגריל: משטחים את הארנבת עם הפטיש, מניחים במרינדה ללילה אחד תחת לחץ
מניחים על הגריל עד שמוכן.

תבשיל ארנבת: מטגנים את הבשר בשמן עמוק, מקפיצים ירקות שורש ושום במחבת, מוסיפים חרדל, אח"כ דבש ואח"כ בירה. מוסיפים את הארנבת, תבלינים, מים ובסוף מלח ומבשלים עד שהגזר רך.

ארנבת צלויה: מסדרים ירקות ורוזמרין בתבנית, שופכים מעט מהמשרה לתבנית מסדרים את הארנבת מעל הירקות, למרוח חמאה מעל ומכניסים לתנור שחומם ל- 180 מעלות ל 25 דקות, במהלך הצלייה מוסיפים מהנוזלים מעל לארנבת.

המתכון באדיבות
מסעדת NG בר & בשר אחד העם 6, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן