Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> ולנטיין: באנג'י תות

ולנטיין: באנג'י תות

ולנטיין: באנג'י תות

תיאור המתכון

מתכון מפנק לוולנטיין.
באדיבות רשת גלידת "אייסברג".

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הפנקוטה לימון:
1. מרככים ג'לטין במי קרח, מביאים לרתיחה את החלב, השמנת, הסוכר והלימון.
2. מוסיפים את הג'לטין המרוכך למסה, לערבב ולסנן
3. להעביר לתבנית סיליקון ולצנן.

אופן הכנת הטוויל:
1. לרכך חמאה במיקסר (עם גיטרה), להוסיף אבקת סוכר תוך כדי ערבוב, להוסיף את החלבון וניל עד שמגיעים למסה אחידה.
2. לנפות את הקמח לתוך המסה.
3. צריך לעמוד במקרר שעה לפני אפיה, למרוח טוויל דק בתוך שבלונה על גבי משטח סיליקון, לפזר פיסטוק גרוס מעל.
4. אפייה בטמפ' של 170 מעלות ל-14 עד 16 דקות.

הערות

בכוס באנג'י (גבוהה) מסדרים לפי הסדר הבא:
1.תותים טריים חתוכים לפרוסות
2.נוגטין – שקדים פרוסים ומקורמלים
3.רוטב תותים
4.כדור גלידת וניל
5.תותים טריים חתוכים לפרוסות
6.כיפות של פנקוטה לימון
7.כדור גלידת וניל
8.תותים טריים חתוכים לפרוסות
9.טוויל וניל

במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש