מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> ולנטיין: סינטה צרובה וארטישוק ירושלמי

ולנטיין: סינטה צרובה וארטישוק ירושלמי

ולנטיין: סינטה צרובה וארטישוק ירושלמי

תיאור המתכון

פרוסות סינטה צרובה רייר על איולי חרדל וצ'יפס ארטישוק ירושלמי באדיבות שף יואב בר, מסעדת Maraboo

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הסינטה:
ממליחים ומפלפלים את נתח הסינטה, צורבים אותה כחצי דקה מכל צד עם מעט שמן זית, ופורסים לפרוסות דקות.

אופן הכנת האיולי חרדל:
מערבבים בבלנדר את החלמון, שן השום, החרדל, המלח והפלפל.
מזליפים את שמן הזית לאט לאט עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים את החומץ ומערבבים.

אופן הכנת הצ'יפס קסביה:
פורסים את הארטישוק הירושלמי לפרוסות דקות, ומטגנים בשמן עמוק כדקה.

הרכבת המנה:
מניחים את פרוסות הסינטה הצרובה בצלחת הגשה; ולצידה את האיולי, הצ'יפס קסביה ו-3 עלים מסוגי חסות שונות שטופות וקרועות לחתיכות גס.


המתכון באדיבות
מסעדת מאראבו אבא הילל 14, רמת גן הצג טלפון