Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> סביצ'ה ים בפלפלים צהובים

סביצ'ה ים בפלפלים צהובים

סביצ'ה ים בפלפלים צהובים

תיאור המתכון

מתכון נפלא ומרשים למנה ראשונה הניתנת להגשה בל מאורע ובכל עונה באדיבות מסעדת ביאלה.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנה:
להשריית הדג – מניחים את פרוסות הדג בקערת זכוכית נקייה ונאטמת. מערבבים את כל חומרי המשרה ויצקים לצנצנת. משרים בין 5 דקות לשעה (כמה שאוהבים).

וינגרט: מרסקים את כל החומרים למעט השמנים ומוסיפים את השמנים בהדרגה. מסננים במסננת דקה (לא חובה).

הערות

הגשה: במרכז צלחת הגשה מזלפים כף וינגרט. מערבבים את חומרי הסלט עם שמן זית טוב, ומפזרים פרוסות דג מסביב.

המתכון באדיבות
מסעדת ביאלה הארבעה 14, תל אביב הצג טלפון
במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש