Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> סביצ'ה ים בפלפלים צהובים

סביצ'ה ים בפלפלים צהובים

סביצ'ה ים בפלפלים צהובים

תיאור המתכון

מתכון נפלא ומרשים למנה ראשונה הניתנת להגשה בל מאורע ובכל עונה באדיבות מסעדת ביאלה.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנה:
להשריית הדג – מניחים את פרוסות הדג בקערת זכוכית נקייה ונאטמת. מערבבים את כל חומרי המשרה ויצקים לצנצנת. משרים בין 5 דקות לשעה (כמה שאוהבים).

וינגרט: מרסקים את כל החומרים למעט השמנים ומוסיפים את השמנים בהדרגה. מסננים במסננת דקה (לא חובה).

הערות

הגשה: במרכז צלחת הגשה מזלפים כף וינגרט. מערבבים את חומרי הסלט עם שמן זית טוב, ומפזרים פרוסות דג מסביב.

המתכון באדיבות
מסעדת ביאלה הארבעה 14, תל אביב הצג טלפון