מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> שייטל מוקפץ בפלפלים צהובים ופטריות עם פירה

שייטל מוקפץ בפלפלים צהובים ופטריות עם פירה

שייטל מוקפץ בפלפלים צהובים ופטריות עם פירה

תיאור המתכון

מתכון ייחודי למנת שייטל מוקפץ בפלפלים צהובים.
באדיבות שף יואב בר.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת השייטל:
• במחבת חמה עם שמן זית מקפיצים את השייטל כדקה מכל צד.
• מוסיפים את הפטריות וממשיכים להקפיץ.
• מוסיפים את הפלפלים הצהובים, ציר הבקר, המלח והפלפל, ומערבבים כחצי דקה עד לצמצום הנוזל.

אופן הכנת הפירה:
• מועכים את תפוח האדמה בעזרת מולין (כלי להכנת פירה).
• מוסיפים את המלח והחמאה, ומערבבים .
• לקראת הסוף מוסיפים את השמנת.

הערות

אופן הגשה:
בצלחת ארוכה יוצקים את הפירה ומעל את השייטל והפטריות.

המתכון באדיבות
מסעדת מאראבו אבא הילל 14, רמת גן הצג טלפון