מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> ולנטיין: סביצ'ה בורי, תפוח עץ ורוקפור על קרם סלק

ולנטיין: סביצ'ה בורי, תפוח עץ ורוקפור על קרם סלק

ולנטיין: סביצ'ה בורי, תפוח עץ ורוקפור על קרם סלק

תיאור המתכון

מתכון יפה וטעים המתאים לוולנטיינס.
באדיבות שף יואב בלימן.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מתחילים בקרם הסלק: בסיר שחומם מראש מניחים מעט חמאה ומטגנים בצל סגול ואת זרעי האניס והכוסברה עד שהבצל הופך שקוף מעט, מוסיפים את תפוח העץ וממשיכים עד שזה מזהיב מעט. מוסיפים את הסלק , מורידים לאש בינונית לכ 5 דקות, מוסיפים את הסוכר.
2. מוסיפים את היין והחומץ ומביאים לרתיחה. מצמצמים את הנוזלים לגמרי (תוך ערבוב) ומוסיפים את השמנת. מצמצמים שוב את הנוזלים ומצננים.
3. מעבירים את תכולת הסיר לבלנדר, מוסיפים את החמאה, מתבלים במלח ופלפל וטוחנים עד לקבלת קרם חלק.
4. הכנת הסביצ'ה - מערבבים בקערה את כל המרכיבים פרט לשמן זית ולקשיו. מוסיפים את השמן זית.
5. בכל צלחת מניחים מעט מקרם הסלק, מוסיפים את תערובת הדג ומפזרים מעט קשיו קצוץ.

המתכון באדיבות
מסעדת פרידה קאלו לילינבלום 43, תל אביב הצג טלפון