Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> קדירת שקדי עגל ופטריות יער, מח עצם ועגבניות שרי צלויות

קדירת שקדי עגל ופטריות יער, מח עצם ועגבניות שרי צלויות

קדירת שקדי עגל ופטריות יער, מח עצם ועגבניות שרי צלויות

תיאור המתכון

קדירת בשר לא שגרתית, של שקדי עגל עם ארומה משגעת.
באדיבות שף צ'רלי פדידה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. ראשית נבשל את השקדים בסיר עם מים וירקות שורש עד לריכוך מלא, במשך כ-40 דקות.
2. מוציאים את השקדים, ומצננים במי קרח עד לקירור מלא.
3. חותכים את השקדים לקוביות בגודל 1 ס"מ על 1 ס"מ ומניחים בצד.
4. מחממים מחבת עם שמן זית ומוסיפים את שאר המצרכים על פי הסדר הבא: בצל מאדים כ-2 דקות, שום ולאחר דקה את שאר הפטריות.
5. מאדים ומערבבים במשך כ-5 דקות, מוסיפים את השקדים ומח עצם, ומאדים עוד כ-3 דקות.
6. מוסיפים יין אדום ותבלינים (כולל סוכר, מלח ופלפל), טועמים ומתקנים את הטעים בהתאם לצורך.
7. צולים את עגבניות השרי בתנור חם, עם מעט מלח פלפל ושמן זית.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון