Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> פונדנט שוקולד של השפית קרן עינב

פונדנט שוקולד של השפית קרן עינב

פונדנט שוקולד של השפית קרן עינב

תיאור המתכון

פונדנט שוקולד משובח בתבניות אישיות.
באדיבות שפית קרן עינב.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מביאים לרתיחה בסיר את החלב השמנת והחמאה.
2. ממיסים בבן מארי או במיקרוגל את השוקולד ומאחדים את השוקולד עם תערובת החלב.
3. מקציפים במיקסר עם מטרפה את הביצים עם הסוכר ומוסיפים בעדינות את תערובת השוקולד, מקפלים לתוך התערובת את הקמח.
4. משמנים ומקמחים תבניות אלומיניום אישיות ומוזגים לתוכם את התערובת.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות 3 דקות ומורידים את הטמפ ל 160 מעלות לאפייה של עוד 6-7 דקות.

לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה