מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> רולדת בשר ופטריות ביין אדום

רולדת בשר ופטריות ביין אדום

רולדת בשר ופטריות ביין אדום

תיאור המתכון

רולדת בצק עם בשר בקר, יין ופטריות.
באדיבות השף חיים סלמון.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הבצק:
מערבלים במיקסר 7 דקות את החומרים עד לקבלת בצק רך.
במידת הצורך מוסיפים מים או קמח.
מתפיחים כ- 40 דקות בקערה מכוסה במגבת.

הכנת המילוי:
1. מטגנים בצל, שום, גזר ופטריות במחבת עם מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל.
2. מוסיפים בשר ויין, ומבשלים עד שהבשר מוכן
מסננים ומעבירים נוזלים בחזרה למחבת,
מצמצמים לרוטב סמיך ומערבבים עם הבשר.
3. מרדדים בצק לריבוע, מניחים מילוי במרכז ומגלגלים לרולדה.
4. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה, מעטרים בשומשום ואופים כ- 30-35 דקות ב- 170 מעלות.