טו בשבט: גלילת חזה עוף במילוי טנזיה
- מתאים ל: 3 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון לגלית עוף עם מילוי פירות יבשים.
באדיבות שף נדב בוסקילה.
מרכיבים
- 3 יח' חזה עוף
- תאנים, שזיפים, אננס, צימוקים, תמרים, אגוזי מלך
- 1 בצל לבן
- סוכר
- חצי כוס יין אדום
- 1 ביצה
- פירורי לחם
אופן ההכנה
1. מטגנים בסיר מעט שמן זית, מוסיפים את הבצל עד להשחמה.
2. מוסיפים 4 כפות סוכר עד למצב של קרמל, ולאחר מכן את חצי כוס היין האדום ואת כל הפירות היבשים כשהם חתוכים לקוביות. מבשלים כ-20 דק' על אש נמוכה ולפי הצורך מוסיפים יין אדום/מים.
3. במקביל, את חלקי חזה העוף יש לשטוח דק דק.
4. לוקחים חלק מהמילוי, מניחים על כל פרוסת חזה עוף ומגלגלים, מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק.
המתכון באדיבות
|
מסעדת קלמה
חוף לידו, אשדוד
הצג טלפון
053-8094334
|