מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> טו בשבט: גלילת חזה עוף במילוי טנזיה

טו בשבט: גלילת חזה עוף במילוי טנזיה

טו בשבט: גלילת חזה עוף במילוי טנזיה

תיאור המתכון

מתכון לגלית עוף עם מילוי פירות יבשים.
באדיבות שף נדב בוסקילה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מטגנים בסיר מעט שמן זית, מוסיפים את הבצל עד להשחמה.
2. מוסיפים 4 כפות סוכר עד למצב של קרמל, ולאחר מכן את חצי כוס היין האדום ואת כל הפירות היבשים כשהם חתוכים לקוביות. מבשלים כ-20 דק' על אש נמוכה ולפי הצורך מוסיפים יין אדום/מים.
3. במקביל, את חלקי חזה העוף יש לשטוח דק דק.
4. לוקחים חלק מהמילוי, מניחים על כל פרוסת חזה עוף ומגלגלים, מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק.

המתכון באדיבות
מסעדת קלמה חוף לידו, אשדוד הצג טלפון