Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> טו בשבט: גלילת פרגיות במילוי תפוח עץ גרנד סמיט ופירות יבשים

טו בשבט: גלילת פרגיות במילוי תפוח עץ גרנד סמיט ופירות יבשים

טו בשבט: גלילת פרגיות במילוי תפוח עץ גרנד סמיט ופירות יבשים

תיאור המתכון

גלילת פרגיות בניחוח וטעם מתקתק המתקבל מתפוחים ופירות יבשים.
באדיבות שף דימיטרי סיבין.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. יש לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם למקלות ישירות ועבות, שוטפים, מתבלים ומכניסים לתנור ל180 מעלות למשך 30 דקות.
2. משרים את הפירות היבשים במים ל-10 דקות וחותכים לקוביות קטנות.
3. ממיסים מחמאה במחבת ומקפיצים את תפוחי העץ עם הפירות היבשים במשך 3-4 דקות.
4. את סטייק הפרגית ממלאים במילוי, סוגרים עם קיסם שיניים ומכניסים לתנור ל180 מעלות למשך 25 דקות.
5. מטגנים קלות אטריות אורז עד שהופכים לפריכים. 6. מצמצמים יין וסוכר עם ענף טימין טרי עד לקבלת מרקם סמיך ומרכיבים את המנה.

המתכון באדיבות
מסעדת ספייס משק 104, אמונים הצג טלפון