טו בשבט: צ'יבורקי חלבי בעיטורי צימוקים
- מתאים ל: 4-6 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון למאכל הגרוזיני הידוע, מאפה עם גבינות וצימוקים לטו בשבט.
באדיבות שף סימו בן חובל.
מרכיבים
- מרכיבים להכנת הבצק:
- 1 ביצה
- 1 שמנת חמוצה
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית אבקת אפיה
- 1.5 כף שמן סויה
- 700 גר' קמח
- מרכיבים למילוי:
- 3 ביצים קשות
- 1 חבילה של שמיר
- 1/2 חבילה פטרוזיליה
- 1 קובייה של גבינה בולגרית
- 250 גר' מוצרלה מגורדת
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל המרכיבים של הבצק עד לקבלת גוש אחיד וקשה.
2. מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים של המילוי.
3. חותכים את הבצק לעיגולים בינוניים, מניחים באמצע כל כיסון מהמילוי ומטגנים בשמן עמוק.
הערות
מעטרים בצימוקים.
המתכון באדיבות
|
מסעדת פטרה
חוף הקשתות, חנות מספר 1, אשדוד
הצג טלפון
08-8651610
|