מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מאפים צמחוניים> טו בשבט: צ'יבורקי חלבי בעיטורי צימוקים

טו בשבט: צ'יבורקי חלבי בעיטורי צימוקים

טו בשבט: צ'יבורקי חלבי בעיטורי צימוקים

תיאור המתכון

מתכון למאכל הגרוזיני הידוע, מאפה עם גבינות וצימוקים לטו בשבט.
באדיבות שף סימו בן חובל.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל המרכיבים של הבצק עד לקבלת גוש אחיד וקשה.
2. מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים של המילוי.
3. חותכים את הבצק לעיגולים בינוניים, מניחים באמצע כל כיסון מהמילוי ומטגנים בשמן עמוק.

הערות

מעטרים בצימוקים.

המתכון באדיבות
מסעדת פטרה חוף הקשתות, חנות מספר 1, אשדוד הצג טלפון