בוקר בוסתן: פודינג לחם
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 45 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
גירסא ייחודית ל-bread פודינג האנגלי, אהוב על הילדים וגם על המבוגרים. עם בקור בוסתן של כרם זיתים מתחילים את הבוקר בכיף.
מרכיבים
- 10 חלמונים
- 300 מ"ל שמנת מתוקה
- 200 גר' חמאה
- 100 גר' סוכר
- 12 פרוסות לחם קסטן חתוכות למשולשים (ללא הקשה)
- 1 קופסה קרם פרש
- ריבת משמש
אופן ההכנה
1. מערבבים את החלמונים והשמנת מתוקה בעזרת מטרפה, עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה.
2. מוסיפים את הסוכר והווניל ומערבבים.
3. ממיסים בנפרד את החמאה, מקררים, ומשרים בתוכה את פרוסות לחם הקסטן.
4. מערבבים בנפרד את הרוטב שמורכב ממיקס הפירות וסוכר.
5. בתוך תבנית האפייה מניחים את פירות היער המסוכרים, מעליהם שופכים את קרם הווניל ואופים בחום של °160 במשך כחצי שעה.
6. מוציאים מהתנור ומורחים בריבת משמש.
7. מגישים בתוספת קרם פרש.
המתכון באדיבות
|
מסעדת כרם זיתים
פארק טבע רמת הנדיב, זכרון יעקב
הצג טלפון
04-6290755/4
|