מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> טרין שוקולד שחור – לבן עם רוטב פרי התאווה

טרין שוקולד שחור – לבן עם רוטב פרי התאווה

טרין שוקולד שחור – לבן עם רוטב פרי התאווה

תיאור המתכון

יניב גור אריה- סדנת קינוחים ב 4 שף

מרכיבים

אופן ההכנה



טרין: ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול על אדים. מקציפים את החלמונים והסוכר בסיר רחב, עד שהם מתחילים להבהיר. מרתיחים את החלב, מסירים מהאש, מוסיפים את הקקאו ומערבבים היטב, מצננים מעט.

מוסיפים את החלב, בהדרגה ותוך בחישה אל תערובת החלמונים, עד שנוצרת תערובת אחידה. מחזירים לסיר ומבשלים תוך בחישה, על האש הקטנה ביותר כ-5 דקות, עד שהתערובת מסמיכה מעט. מצננים.

מוסיפים את תערובת השוקולד המומס אל תערובת החלב ומערבבים היטב. מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד ויוצקים אליה את תערובת השוקולד בשכבה אחידה. מכסים ומקררים.
לקרם: מרתיחים שמנת, מסירים מהאש, מוסיפים שוקולד לבן ומערבבים עד שהוא נמס. מצננים היטב.

מקציפים לקצפת יציבה, מוסיפים מסקרפונה ומקציפים עוד קצת עד שהיא נבלעת.

לקרמל פרי התאווה: מרתיחים פסיפלורה ומים, מוסיפים סוכר ומבשלים על אש קטנה עד שהסוכר נמס, מגבירים מעט את הלהבה ומבשלים כ- 5 דקות.

להגשה: פורסים את הטרין ומגישים עם רוטב פרי התאווה , זולפים מסביב מהקרם הלבן ומקשטים באבקת נוגט.