מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > טו בשבט: סלט קוסקוס מלא ופירות יבשים

טו בשבט: סלט קוסקוס מלא ופירות יבשים

טו בשבט: סלט קוסקוס מלא ופירות יבשים

תיאור המתכון

מתכון לסלט קוסקוס בטעם מתקתק, מיוחד לטו בשבט, עם מגוון פירות יבשים.
באדיבות שף גיא פרץ.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. את הקוסקוס מניחים בקערה, מערבבים עם מעט מלח ו-2 כפות שמן זית, יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים למשך 5 דקות.
2. את הפירות המיובשים חותכים לקוביות קטנות, קוצצים את הבצל הירוק, ומוסיפים את יתר החומרים.
3. משהים במקרר למשך כשעה לספיגת הטעמים.