Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > סילבסטר מוס שוקולד לבן ואייריש קרים

סילבסטר מוס שוקולד לבן ואייריש קרים

סילבסטר מוס שוקולד לבן ואייריש קרים

תיאור המתכון

מוס שוקולד מפנק עם אייריש קרים מתוק.
באדיבות הקונדיטור מיקי שמו.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת בסיס הספונג':
מכינים מרנג איטלקי מהסוכר, המים והחלבונים.
מקפלים את השקדים ואת אבקת הסוכר.
מכינים שני בסיסים ואופים בטמפ' של 160 מעלות במשך כחצי שעה.

אופן הכנת קרם שוקולד לבן עם ליקר אייריש קרים:
מכינים גאנש ממיכל שמנת מתוקה בתוספת הכוס אייריש קרים, שוקולד לבן והג'לטין.
לאחר שהגאנש התקרר בטמפ' החדר מקציפים מיכל נוסף של שמנת עם סוכר וקפה.
את התערובת המתקבלת מקפלים לתוך הגאנש.

הערות

מרכיבים את המנה לפי הסדר הבא:
ראשית את בסיס הספונג', מעליו שכבה של קרם שוקולד לבן ואייריש קרם, מעל שכבה נוספת של בסיס ומעל את קרם השוקולד הלבן עם האייריש קרים. לדקורציה ניתן להשתמש בקוקוס קלוי ושוקולד חלב לעיטור.

המתכון באדיבות
קונדיטוריית שמו האיצטדיון 6, קרית חיים הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה