מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מרנג קוקוס

מרנג קוקוס

תיאור המתכון

קונדיטורית חטאים מתוקים

מרכיבים

אופן ההכנה

1. במערבל חשמלי מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה, כשמתחיל להווצר קצף לבן, מוסיפים את הסוכר בכמה פעמים וממשיכים להקציף עד שנוצר קצף יציב . מפסיקים את פעולת המערבל ומקפלים את הקוקוס אל הקצף בזהירות, כדי לא לשבור את המרנג.
2. מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם פיה כרצונכם, מזלפים על תבנית מכוסה בנייר אפייה ואופים באמצע התנור, על תוכנית טורבו, בחום נמוך (80-100 מעלות ) כשעה- שעה ורבע.

הערה: יש לדאוג שיהיה חריץ בדלת התנור בחצי הראשון של זמן האפייה. אם אי אפשר, כדאי סתם לפתוח את התנור לעיתים קרובות.


הערות

בתנור ללא טורבו ממקמים את התבנית הכי נמוך שאפשר ומאריכים את משך האפייה.