סילבסטר זביון צונן של שמפניה
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
קינוח מפנק עם שמפניה ותותים.
מרכיבים
- 4 חלמונים
- כוס סוכר
- כוס שמפניה
- 200 גרם תותים חתוכים
אופן ההכנה
1. בקערה המונחת על סיר אדים, טורפים את החלמונים עם הסוכר, עד שמתקבל קצף סמיך ואוורירי.
2. מוסיפים מעט שמפניה וממשיכים לטרוף.
3. חוזרים על הפעולה עד קבלת קצף עשיר, סמיך וטעים –מסירים מהאש.
4. מעבירים לתוך קערה גדולה עם מי-קרח, מקציפים עד שהתערובת צוננת לגמרי.
5. מגישים עם התותים.
המתכון באדיבות
|
מסעדת קורדליה
סמטת הזכוכית 1, פינת יפת 30, יפו
הצג טלפון
03-5184668
|