מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סילבסטר פטה כבד

סילבסטר פטה כבד

תיאור המתכון

מתכון לפטה כבד משובח.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים על אש נמוכה את הכבדים בשומן אווז או בכף שמן כ- 12 דקות, מכבים את האש ומשאירים להתקרר.
2. במעבד מזון, טוחנים את הכבדים הקרים יחד עם שומן האווז, החמאה, מלח, פלפל וקסיס.
3. מעבירים את התערובת לכלי גדול ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את פלפל המדגסקר, מכניסים לתערובת ומקררים.
5. לאחר הקירור, עוטפים בשומשום שחור.
6. להגיש בתוספת ריבה וצנימים.

המתכון באדיבות
מסעדת נועה ביסטרו הצורפים 14, כניסה מרח' יפת 30, יפו, תל אביב הצג טלפון