מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > מתכון לפסח: עוגת קרוסלה עשירה במיוחד לחג פסח

מתכון לפסח: עוגת קרוסלה עשירה במיוחד לחג פסח

מתכון לפסח: עוגת קרוסלה עשירה במיוחד לחג פסח

תיאור המתכון

באדיבות קונדיטוריית בן עמי

מרכיבים

אופן ההכנה

לשים את כל החומרים בפוד פרוססור ולעבד לבצק
לרפד בתבנית קוטר 26 ולאפות כ - 20 דקות עד שמזהיב.

המצרכים הדרושים + אופן הכנת המוס הראשון :
להמיס בסיר 50 גר' חמאה + 100 גר' שוקולד מריר
להוריד מהאש ולהוסיף 2 חלמונים
להקציף 2 חלבונים + 1 כף סוכר ולהוסיף לתערובת השוקולד
להקציף 75 גר' שמנת מתוקה ולהוסיף לתערובת הנ''ל.

המצרכים הדרושים + אופנן הכנת המוס השני:
להקציף 75 מ''ל שמנת מתוקה + 2 כפות קפה נמס איכותי + כף סוכר
לזלף עם שקית זילוף ופיה מס' 7 על המוס הראשון.

המצרכים הדרושים + אופן הכנת המוס השלישי:
להמיס 20 גר' חמאה + 75 גר' שוקולד חלב
להוריד מהאש ולהוסיף 2 חלמונים
להקציף 2 חלבונים + 1 כף סוכר ולהוסיף לתערובת השוקולד.

המצרכים הדרושים + אופן הכנת המוס הרביעי:
להמיס 20 גר' חמאה + 50 גר' שוקולד לבן
להוריד מהאש ולהוסיף 1 חלמון
להקציף 2 חלבונים + 1 כף סוכר ולהוסיף לתערובת השוקולד.
להקציף 75 גר' שמנת מתוקה ולהוסיף לתערובת הנ''ל

המצרכים הדרושים לציפוי:
להרתיח 100 גר' שמנת מתוקה, להוסיף 150 גר' שוקולד לבן
לערבב עד שנמס
למזוג על העוגה הקפואה.

תגובות

  1. חלק מהמצרכים מוסתרים ריקי (15/08/2006 16:45:00)
    לא ניתן ליראות את הכתוב לכן אין יודעים את כל רשימת המצרכים
  2. רואים את כל המצרכים נעם (24/08/2006 21:23:00)
    פשוט המצרכים של כל שכבה כתובים בנפרד, בתוך הוראות ההכנה.