מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> תבשיל אסאדו ביין אדום, סילאן וארטישוק ירושלמי

תבשיל אסאדו ביין אדום, סילאן וארטישוק ירושלמי

תבשיל אסאדו ביין אדום, סילאן וארטישוק ירושלמי

תיאור המתכון

תבשיל משובח לנתחי אסאדו ביין אדום, עם סילאן וארטישוק ירושלמי.

מרכיבים

אופן ההכנה

מתבלים במלח ופלפל את נתח האסאדו עם עצמות (פרוס באמצע בין העצמות) וצורבים אותו בסיר לוהט עם מעט שמן, עד השחמה.
מוציאים את הבשר מהסיר, ומאדים כ- 5 דקות באותו סיר את הירקות: לפתות, בצלי שאלוט, שום, גזר, ורוזמרין עד להשחמתם.
מוסיפים את הבשר לירקות, מוסיפים את ציר הבקר והיין ומרתיחים.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-3 שעות.

המתכון באדיבות
מסעדת לארא שמעון בן שטח 3, ירושלים הצג טלפון קופונים ללארא