סלט ליגורה

סלט ליגורה

תיאור המתכון

סלט בניחוח איטלקי, המשלב עגבניות שרי, בטטה, בצל ועלי רוקט.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. חותכים את הבטטה לפלחים דקים ומטגנים בשמן עמוק עד שמתקבל גוון זהוב ומסננים היטב.
2. חוצים את עגבניות השרי ל-2 חצאים, את הבצל לחתיכות דקות ומערבבים בקערה.
3. מתבלים עם שמן זית, מלח גס, פלפל שחור ולימון לפי הטעם ומוסיפים את עלי הרוקט ואת הפלפל החריף. לבסוף, מוסיפים את הבטטות המטוגנות ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת טאבולה הנשיא 75, הרצליה פיתוח הצג טלפון קופונים לטאבולה