מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > מתכון- פילה סלמון על מצע של תרד מאודה ברוטב יוגורט ושום/

מתכון- פילה סלמון על מצע של תרד מאודה ברוטב יוגורט ושום/

מתכון- פילה סלמון על מצע של תרד מאודה ברוטב יוגורט ושום/

תיאור המתכון

עמרי בן פרז ''קרחת בצלחת''

מרכיבים

אופן ההכנה

מניחים את הפילטים על נייר כסף (כ''א בנפרד) מוזגים 1/2 כוס יין בתוך כל נייר אלומיניום מתבלים במלח פלפל ומניחים מעל 2 פרוסות לימון.
סוגרים את הנייר (בצורת אוהל) ואופים בתנור חם 200 מעלות כ – 20 דקות.
במחבת עם מעט שמן זית מקפיצים את עלי התרד בתיבול מלח ופלפל.
בקערה מערבבים יוגורט, שום, מלח, פלפל וקצת שמן זית.

מניחים מן התרד במרכז כל צלחת, מעל מניחים את הפילה ומעל שופכים את רוטב היוגורט הקר.

תגובות

  1. 10 באבא (23/04/2004 09:10:00)
    המתכון נראה 10
    וקל להכנה
    אני אוהב את הערה שאפשר לעשות אותו עם ילדים
    ואני פשוט חושב שהמתכון 10