מתכון- פילה סלמון על מצע של תרד מאודה ברוטב יוגורט ושום/
- מתאים ל: 4 מנות מנות
- זמן הכנה: 25 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
עמרי בן פרז ''קרחת בצלחת''
מרכיבים
- פילה סלמון שלם פרוס ל-4 מנות
- חבילה עלי תרד שטופים
- מלח פלפל
- לימון פרוס
- 2 כוסות יין לבן
- 2 גביעי יוגורט
- 4 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
מניחים את הפילטים על נייר כסף (כ''א בנפרד) מוזגים 1/2 כוס יין בתוך כל נייר אלומיניום מתבלים במלח פלפל ומניחים מעל 2 פרוסות לימון.
סוגרים את הנייר (בצורת אוהל) ואופים בתנור חם 200 מעלות כ – 20 דקות.
במחבת עם מעט שמן זית מקפיצים את עלי התרד בתיבול מלח ופלפל.
בקערה מערבבים יוגורט, שום, מלח, פלפל וקצת שמן זית.
מניחים מן התרד במרכז כל צלחת, מעל מניחים את הפילה ומעל שופכים את רוטב היוגורט הקר.
תגובות
-
10
באבא
(23/04/2004 09:10:00)
המתכון נראה 10
וקל להכנה
אני אוהב את הערה שאפשר לעשות אותו עם ילדים
ואני פשוט חושב שהמתכון 10