סילבסטר צ'ורוס

סילבסטר צ'ורוס

תיאור המתכון

מתכון לצו'רוס מיוחד וטעים.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מרתיחים בסיר מים עם חמאה, סוכר ומלח. מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים על האש עד לקבלת בצק אחיד. מסירים מהאש ומעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה. מערבלים 3-2 דקות במהירות בינונית לצינון חלקי של הבצק. מוסיפים את הביצים אחת אחת - מחכים שהבצק יתפרק ויתחבר חזרה אחרי הוספת כל ביצה.
2. בסיר חדש מחממים שמן לטיגון עמוק. מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם פייה משוננת רחבה ומזלפים פסים באורך כ-10 ס"מ לשמן החם. מטגנים עד להזהבה מכל הכיוונים. מגלגלים את הצ'ורוס החמים בסוכר-קינמון ומגישים מיד.
מי שרוצה מוזמן להזריק פנימה ריבה, או להגיש עם רטבים לטבילה כמו סירופ מייפל, רוטב שוקולד חם וכו'.

המתכון באדיבות
מסעדת לה בוקה (קנלה לשעבר) שלומציון המלכה 8, ירושלים הצג טלפון קופונים ללה בוקה (קנלה לשעבר)
לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה