קוסקוס חלב על פירות טריים, קרם קוקוס מלא וסורבה
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון מקורי לקוסקוס מתוק וטעים עם חלב וקוקוס.
באדיבות השף יואב בר.
מרכיבים
- 200 גר' קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
- 2.5 כוסות חלב חם
- 40 גר' סוכר חום דמררה (או תחליף סוכר)
- מקל וניל
- 200 מל' חלב קוקוס
- 2 גר' קורנפלור
- 500 גר' פירות העונה קצוצים לקוביות קטנות (שזיפים, אגסים, אפרסקים וכד')
אופן ההכנה
1. משרים את הקוסקוס ב-2.5 כוסות חלב רותח יחד עם מקל וניל המגורד ממקל שלם.
2. מכסים בניילון נצמד כ-5 דקות עד שהקוסקוס מוכן.
3. מבשלים את חלב הקוקוס, הקורנפלור והסוכר על אש קטנה.
4. מערבבים את הקוסקוס המבושל עם חלב הקוקוס ומקררים.
הערות
הגשת המנה:
מניחים את תערובת הקוסקוס על כלי הגשה.
מסדרים מעל את הפירות הקצוצים.
ניתן לקשט בפרוסת פרי עונתי ולהוסיף כדור סורבה.
המתכון באדיבות
|
מסעדת מאראבו
אבא הילל 14, רמת גן
הצג טלפון
053-8094343
|