מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט פטוש עם פיתות מטוגנות

סלט פטוש עם פיתות מטוגנות

סלט פטוש עם פיתות מטוגנות

תיאור המתכון

מנת טאפאס איכותית- סלט פטוש משובח, הכולל ירקות טריים וקרוטוני פיתה מטוגנים, באדיבות השף צ'רלי פדידה. מעולה!

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים מחבת עם השמן לטיגון ומטגנים את הפיתה. מוציאים לנייר סופג.
חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות בגודל של 1 על 1 ס"מ.
מערבבים בקערה ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
את הפיתות מערבבים עם הזעתר עד שהן מצופות בו ושמים עם הסלט.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון