Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > זוקיני אפוי עם שמן זית וקורנית בויניגרט לימון וחרדל
גליאנו פירנצה בגליל

זוקיני אפוי עם שמן זית וקורנית בויניגרט לימון וחרדל

זוקיני אפוי עם שמן זית וקורנית בויניגרט לימון וחרדל

תיאור המתכון

מנת טאפאס איכותית לרגל פסטיבל המסיק שנערך במלון "שרתון" תל אביב.
באדיבות השף צ'רלי פדידה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
מתבלים את הזוקיני עם כף שמן זית, קורנית, מלח ופלפל.
מסדרים בתבנית אפייה על נייר פרגמנט ואופים בתנור כ-10 דקות עד לקבלת גוון חום-זהוב.
מערבבים בשייקר את מיץ הלימון ושמן הזית ויוצקים על הזוקיני.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן
אירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדהאירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדרין