Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> תפוחי עץ בתנור עם אגוזים ושיבולת שועל

תפוחי עץ בתנור עם אגוזים ושיבולת שועל

תפוחי עץ בתנור עם אגוזים ושיבולת שועל

תיאור המתכון

מתכון להכנת תפוחי עץ מפנקים, מתאים כקינוח ולכל מי שמחפש נשנוש מתוק ובריא.

באדיבות ליאורה אקוקה גולדברג.

מרכיבים

אופן ההכנה

לערבב בכלי עמוק את כל החומרים ולעסות את שיבולת השועל כדי לרכך אותה.
להניח בנייר פרגמנט ולאפות בתנור בטמפרטורה של C150-200 עד השחמה קלה כשהתפוחים ושיבולת השועל מקבלים מרקם דומה לגרנולה.

הערות

להגיש כמנה אחרונה או תוספת לדייסת קווקר -שיבולת שועל.

במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש