Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מנסף - תבשיל שוק טלה עם אורז

מנסף - תבשיל שוק טלה עם אורז

מנסף - תבשיל שוק טלה עם אורז

תיאור המתכון

תבשיל שוק טלה עם אורז, המוגש במרכז השולחן למספר סועדים יחד.
באדיבות השף אבו ריא וויסאם.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. משחימים את שוק הטלה בסיר עם מעט שמן ומוסיפים את ירקות השורש: בצל, גזר, ראש סלרי, שורש פטרוזיליה - מכסים את הכול במים מרתיחים ומורידים קצף ושומן.
2. מוסיפים פלפל אנגלי, עלי דפנה, הל, קינמון, רוזמרין, טימין וראש שום חצוי.
3. מבשלים על אש קטנה כשעתיים .
4. מוצאים את שוק הטלה ומהנוזל מכינים את האורז.
5. מכינים תערובת תבלינים ממלח גס, פלפל אנגלי טחון , קינמון טחון ואגוז מוסקט: חצי מכמות התערובת מפזרים על שוק הטלה לפני ההשחמה בתנור ואת החצי השני על האורז.
6. מכניסים את שוק הטלה לתנור ל 20 דקות בחום של 200 מעלות .

הערות

אופן ההגשה:
במגש גדול מניחים את האורז באמצע ומעל השוק של הטלה ומקשטים בקשיו, צנובר, מקלות שקדים ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת שוואטינא סטלה מאריס 100, רכבל עליון, חיפה הצג טלפון