Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> קבב טלה על מקל קינמון וקוויאר חציל

קבב טלה על מקל קינמון וקוויאר חציל

קבב טלה על מקל קינמון וקוויאר חציל

תיאור המתכון

באדיבות השף חיים דיין ממלון "דניאל ים המלח", לרגל ארוחה הגאלה של טרהוינו 2010.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הקבב: מערבבים את הבשר הטחון עם הבצל וכל הירק הקצוץ. מוסיפים את הצנוברים ואת התבלינים. מערבבים עד לקבלת מסה אחידה, ויוצרים קציצות מהתערובת. משחילים את הקציצות על מקלות הקינמון וצולים בגריל עד שהבשר מוכן.

הכנת קוויאר חצילים: צולים את החצילים על אש גלויה עד להתרככות החציל, מקררים ומקלפים את הקליפה. קוצצים את קוויאר החציל באופן גס, ומתבלים בשמן זית ובמלח גס.

הערות

הצעה להגשה: מכינים מצע מקוויאר החציל ומניחים מעל את שיפוד הקבב. ניתן להוסיף גם טחינה גולמית, צנובר קלוי וירק קצוץ לקישוט.