מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> לזאניה בלגן

לזאניה בלגן

לזאניה בלגן

תיאור המתכון

מתכון של ג'סיקה מ''קסם של תיבול''

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל 180 מעלות. מרפדים תבנית חסינת חום (פיירקס) - בנייר אפייה.
2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושוטפים במים קרים. מעבירים לקערה ומוסיפים 2 כפות שמן, למניעת הדבקות הפסטה.
3. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה + שמנת+רוטב עגבניות + 1 כוס גבינה צהובה. מתבלים במלח + פלפל שחור + אורגנו + אבקת שום. מערבבים את בלילת הגבינה עם הפסטה ומעבירים לתבנית המרופדת.
4. מפזרים את ½ כוס הגבינה שנותרה - ומכניסים לתנור. אופים 40-45 דקות, עד שהגבינה שזופה.

הערות

במתכון בהחלט אפשר לערבב מספר סוגי פסטה- אבל מקפידים על זמני בישול, שמשתנה בין סוגי הפסטה.


קישורים:
ג'סיקה
המתכון באדיבות
קייטרינג ג'סיקה - אוכל ואהבה כצנלסון 105, תל אביב הצג טלפון