טרטר ספייסי טונה
- מתאים ל: 10 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות השף חיים דיין ממלון "דניאל ים המלח", לרגל ארוחה הגאלה של טרהוינו 2010.
מרכיבים
- 300-250 גר' טונה אדומה טרייה חתוכה לקוביות
- 1 מנגו "מאיה" חתוך לקוביות
- 2 פלפל צ'ילי אדום חריף
- 1 צרור עירית קצוצה
- 1 חבילת עלי מיקרו בזיל
- תבלינים: מלח ים מעושן, מיץ מליים אחד ושמן שומשום
אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים בקערה ומתבלים במלח, מיץ הליים ושמן השומשום.
משרים את התערובת בקערה במשך כ-15 דקות.
הערות
הצעה להגשה: ניתן להגיש בכוס מרטיני עם מקלות צ'ופסטיק נעוצות מעל.