קוסקוס מלא עם עדשים שחורים וירקות קונפי
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 45 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות שף יואב בר.
מרכיבים
- 200 גר' קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
- 100 גר' עדשים שחורים מבושלים
- 100 גר' גזר קונפי חתוך לקוביות
- 100 גר' דלעת קונפי חתוך לקוביות
- 100 גר' קונפי ארטישוק ירושלמי
- 100 גר' קונפי שאלוט
- 20 גר' שום קונפי
- צרור אספרגוס טרי חתוך דק
- כף שמן זית
- צרור טימין
- כוס ציר ירקות
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1. הכנת הקוסקוס על פי הוראות ההכנה של היצרן (המצויות בגב השקית).
2. לערבב את הקוסקוס עם העדשים המבושלים.
3. הכנת ירקות הקונפי: מתבלים את הירקות ב-2 כפות שמן זית, צרור טימין, מלח ופלפל.
4. מוסיפים כוס ציר ירקות ומכסים בנייר פרגמנט ונייר אלומיניום.
5. אופים בתנור בטמפרטורה של 200 מעלות כ-20 דקות.
הערות
אופן הגשת המנה:
מניחים את תבשיל הקוסקוס והעדשים בצלחת, ומעליו מפזרים את ירקות הקונפי.
המתכון באדיבות
|
מסעדת מאראבו
אבא הילל 14, רמת גן
הצג טלפון
053-8094343
|