לביבות ארטישוק ירושלמי ודניס קצוץ
תיאור המתכון
השף ליאור חפצדי מציע מתכון קצת פחות מסורתי ללביבות, אבל לא פחות טעים: לביבות של ארטישוק ירושלמי ודניס קצוץ, קלילות ומשובחות!
מרכיבים
- 200 גרם דניס קצוץ דק ללא עור ועצמות
- 200 גרם ארטישוק קצוץ דק דק
- מלח
- פלפל
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- מעט לימון
- שמן זית
- עירית קצוצה
אופן ההכנה
לאחד את כל המצרכים יחד, ליצור מעין לביבה ולטגן בשמן זית.
אפשר להוסיף למנה זו מעט יוגורט או גבינת שמנת מתוקה ולהגיש.