חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
הקיץ כבר כאן


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > עוגות, קינוחים, מתוקים > מתכוני עוגיות> "קנטוצ'יני" ללא סוכר – עוגיות חמאה עם פיסטוק, פקאן ושקדים

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

"קנטוצ'יני" ללא סוכר – עוגיות חמאה עם פיסטוק, פקאן ושקדים

  • רמת מיומנות: בינוני

תיאור המתכון

באדיבות הקונדיטור מיקי שמו.

מרכיבים

  • 80 גרם חמאה, בטמפ' החדר
  • 1 ו-1/3 כוסות "כמו סוכר"
  • 3 ביצים
  • 5 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 250 גר' פיסטוק, פקאן, שקדים

"קנטוצ'יני" ללא סוכר – עוגיות חמאה עם פיסטוק, פקאן ושקדים
אופן ההכנה

1. מערבבים חמאה ו"כמו סוכר" בעזרת וו גיטרה במהירות איטית עד הומוגניות.
2. מוסיפים את הביצים, הקמח שקדים פיסטוק ופקאן ומערבבים למשך 1 דקה נוספת במהירות איטית, עד קבלת בצק אחיד.
3. מוציאים ומחלקים את הבצק ל- 5 חלקים שווים שאותם מגלגלים לגלילים בקוטר של 3 ס"מ.
4. את הגלילים מניחים ע"ג משטח ישר עם ניילון נצמד ומכניסים למקפיא למס' שעות עד אשר הגלילים מתקשים בהקפאה.
5. מוציאים גליל אחר גליל ופורסים לפרוסות בעובי של 3 מ"מ בעזרת סכין חלקה ללא שיניים ומסדרים את העוגיות ע"ג תבנית המרופדת בנייר אפייה. אופים ב- 170 מעלות למשך כ-12 דקות.


המתכון באדיבות
קונדיטוריית שמו
האיצטדיון 6, קרית חיים





תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏