Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגיות> "קנטוצ'יני" ללא סוכר – עוגיות חמאה עם פיסטוק, פקאן ושקדים

"קנטוצ'יני" ללא סוכר – עוגיות חמאה עם פיסטוק, פקאן ושקדים

"קנטוצ'יני" ללא סוכר – עוגיות חמאה עם פיסטוק, פקאן ושקדים

תיאור המתכון

באדיבות הקונדיטור מיקי שמו.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים חמאה ו"כמו סוכר" בעזרת וו גיטרה במהירות איטית עד הומוגניות.
2. מוסיפים את הביצים, הקמח שקדים פיסטוק ופקאן ומערבבים למשך 1 דקה נוספת במהירות איטית, עד קבלת בצק אחיד.
3. מוציאים ומחלקים את הבצק ל- 5 חלקים שווים שאותם מגלגלים לגלילים בקוטר של 3 ס"מ.
4. את הגלילים מניחים ע"ג משטח ישר עם ניילון נצמד ומכניסים למקפיא למס' שעות עד אשר הגלילים מתקשים בהקפאה.
5. מוציאים גליל אחר גליל ופורסים לפרוסות בעובי של 3 מ"מ בעזרת סכין חלקה ללא שיניים ומסדרים את העוגיות ע"ג תבנית המרופדת בנייר אפייה. אופים ב- 170 מעלות למשך כ-12 דקות.

המתכון באדיבות
קונדיטוריית שמו האיצטדיון 6, קרית חיים הצג טלפון