מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מתכון לפסח: זרוע טלה עם ארטישוק בצלייה איטית בליווי עלים רעננים

מתכון לפסח: זרוע טלה עם ארטישוק בצלייה איטית בליווי עלים רעננים

מתכון לפסח: זרוע טלה עם ארטישוק בצלייה איטית בליווי עלים רעננים

תיאור המתכון

מתכון של יניב גור אריה ''מבשלים חוויה''. מתאים לפסח

מרכיבים

אופן ההכנה

לשוק: קושרים את השוק בחוט לקבלת צורה יפה ואחידה. מחממים תנור ל- 250 מעלות. מעסים את השוק בשמן זית וצולים 1/4 שעה.
מורידים את חום התנור ל- 180 מעלות וצולים עוד 1/2 שעה..
לפסטו: טוחנים יחד את כל החומרים לממרח אחיד. מורחים היטב את השוק והארטישוקים בפסטו הלימון, מסדרים בתבנית תנור שוק טלה במרכז, ארטישוקים מסביב ומתבלים במלח ופלפל.
מחזירים לתנור ל- 45 דקות.
להגשה: מאדים במעט שמן זית עלי תרד ועלי בייבי.
פורסים את השוק ומגישים יחד עם הארטישוק על מצע העלים..