מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

טבולה קינואה

טבולה קינואה

תיאור המתכון

סלט עשבים חריף-חמצמץ עם קינואה

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנה:
1. שמים המים והקינואה בסיר מכוסה ומביאים לרתיחה.
2. מורידים לאש קטנה ומבשלים עוד כ-15-20 דקות, שיש עיגול לבן בגרגרים ולא מבושל מידי.
3. משאירים מכוסה לעוד כ-10 דקות.
4.מערבבים בעזרת מזלג והקינואה מוכנה.
5. מצננים את הקינואה.
6. בקערה גדולה מערבבים יחד את כל החומרים. שמים במקרר לפחות לשעה להתחברות.

הערות

ניתן לשחק עם כמויות החריף והלימון לפי הטעם.
קיצוץ העשבים וכל הרכיבים - בסכין.