פטוצ'יני ברוטב גורגונזולה
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: 50 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
המתכונים של ג'קו קנטי
מרכיבים
- 1 חבילה פטוצ'יני (דה צ'קו)
- 150 גר' גבינת גורגונזולה
- 100 גר' גבינת דנאבלו
- 1 וחצי שמנת מתוקה
- 2 שיני שום
- בזיליקום קצוץ רבע כוס
- מלח פלפל אגוז מוסקט
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה ומטגנים קלות את השום
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש, מוסיפים את הגבינות מגורדות עד שהכל נמס.
מתבלים לפי הטעם.
מוסיפים את הפסטה שבושלה כ-5 דקות ומערבבים לקבלת מרקם אחיד.
במידת הצורך ניתן להוסיף לרוטב ממי הבישול של הפסטה (במידה וסמיך מידי).
מגרדים פרמזן ומגישים חם
בתאבון
המתכון באדיבות
|
חנות ג'קו קנטי
אבן גבירול 23, תל אביב
הצג טלפון
03-6290099
|