מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> פטוצ'יני ברוטב גורגונזולה

פטוצ'יני ברוטב גורגונזולה

פטוצ'יני ברוטב גורגונזולה

תיאור המתכון

המתכונים של ג'קו קנטי

מרכיבים

אופן ההכנה

ממיסים את החמאה ומטגנים קלות את השום
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש, מוסיפים את הגבינות מגורדות עד שהכל נמס.
מתבלים לפי הטעם.
מוסיפים את הפסטה שבושלה כ-5 דקות ומערבבים לקבלת מרקם אחיד.
במידת הצורך ניתן להוסיף לרוטב ממי הבישול של הפסטה (במידה וסמיך מידי).
מגרדים פרמזן ומגישים חם
בתאבון

המתכון באדיבות
חנות ג'קו קנטי אבן גבירול 23, תל אביב הצג טלפון