ביף בורגיניון

ביף בורגיניון

תיאור המתכון

קלאסיקה צרפתית, מעדן חורפי וטעים

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים בסיר שמן זית, מוסיפיםים את קוביות הבשר וסוגרים את הבשר, מוציאים לקערה נפרדת. מוסיפים לסיר את הבצלים ומטגנים קלות. מוסיפים את שאר הירקות למעט הפטריות,נותנים טיגון קל ומוסיפים את בקבוק היין, צלי הבקר, פלפל שחור מרק עוף, להביא לרתיחה ולהוסיף את הבקר והעצם, לבשל כ 10 דקות. להוסיף פטריות ועלי טימין ולהכניס לתנור שחומם מראש 220 מעלות כ 50-60 דקות.

הערות

הרייח בבית מטריף והטעם מ ד ה י ם!