מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> נתחי הודו ביין אדום

נתחי הודו ביין אדום

נתחי הודו ביין אדום

תיאור המתכון

תבשיל של נתחי הודו ברוטב יין עשיר בטעמים אופייני לאזור בוז'ולה בצרפת, באדיבות השף יעקב כץ, מתוך סדנת שף בקניון cinemall חיפה.

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את בשר ההודו לקוביות של 3-4 ס"מ ואת חזה האווז המעושן לקוביות קטנות.
מחממים את השמן בסיר כבד ושטוח ומטגנים בו את הבצל עד לשקיפות.
מוסיפים את חזה האווז המעושן ומטגנים עד לפריכות.
מוסיפים את קוביות בשר ההודו ומתגנים בכל הצדדים.
מפזרים את הקמח על הבשר ומערבבים היטב.
מוסיפים את הציר והיין, מוסיפים שום, עלה דפנה, פטרוזיליה וטימין ומתבלים במלח פלפל לפי הטעם.
מכסים את הסיר ומבשלים במשך 30-40 דקות על להבה נמוכה.
חוצים את הפיטריות הקטנות ומוסיפים לבשר. מבשלים יחד עוד כ 5 דקות מגישים חם ומקשטים בעשבי תיבול.

הערות

מומלץ להגיש בתוספת פסטה או סלט עלים.