מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

לזניה תפו"א ובשר

לזניה תפו"א ובשר

תיאור המתכון

לזניה תפו"א עם בשר ברוטב פיטריות

מרכיבים

אופן ההכנה

להרתיח את התפוח אדמה
ולהכין פירה להוסיף לפירה את כל המרכיבים ביצה, מלח, שום כתוש, פילפל לבן, מלח וכו
ולהניח בצד.
לאחר מכן לקחת את הבשר לתגן את הבצל להוסיף פיטריות פסטו מלח וכו'
לקחת עלי לזניה להניח על התבנית למרוח חצי מהמלית של הפירה ולאחר מיכן למרוח את כל הבשר ושוב להוסיף עלי לזניה
לערבב את השמנת הצימחית עם אבקת מרק בצל או פיתריות ולישפוך על התבנית להכניס לתנור 45 דקות 180 מעלות ובתאבון
*זכיות למתכון זהבה כהן

הערות

מתאים לארוחה בשרית מלאה...