קוסקוס מלא מגולגל בקרפצ'יו סינטה עם מלפפונים ובצל סגול
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות שף יואב בר
מרכיבים
- 200 גרם קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
- 12 פרוסות דקות של בשר סינטה נא, בנות 30 גר' כל פרוסה
- 3 מלפפונים קצוצים דק לקוביות
- 1 בצל סגול קטן קצוץ דק
- נענע
- פטרוזיליה
- כף שמן זית
- אשכול עגבניות שרי
- מיץ מעגבניות טריות סחוטות
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- כף איולי חרדל
אופן ההכנה
1. את המלפפונים, הבצל, הנענע והפטרוזיליה מערבבים עם 1 כף שמן הזית, המלח והפלפל.
ומערבבים הכל עם הקוסקוס המלא (שהוכן מראש לפי הוראות היצרן שבגב השקית).
2. ממלאים את פרוסות הסינטה בתערובת ומגלגלים.
הערות
אופן הגשת המנה:
1. יוצקים את האיולי במרכז הצלחת.
2. מניחים את הבשר מעל האיולי.
3. מוסיפים מסביב את מיץ העגבניות.
4. מקשטים עם עגבניות שרי חצויות.
המתכון באדיבות
|
מסעדת מאראבו
אבא הילל 14, רמת גן
הצג טלפון
053-8094343
|