מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> קוסקוס מלא מגולגל בקרפצ'יו סינטה עם מלפפונים ובצל סגול

קוסקוס מלא מגולגל בקרפצ'יו סינטה עם מלפפונים ובצל סגול

קוסקוס מלא מגולגל בקרפצ'יו סינטה עם מלפפונים ובצל סגול

תיאור המתכון

באדיבות שף יואב בר

מרכיבים

אופן ההכנה

1. את המלפפונים, הבצל, הנענע והפטרוזיליה מערבבים עם 1 כף שמן הזית, המלח והפלפל.
ומערבבים הכל עם הקוסקוס המלא (שהוכן מראש לפי הוראות היצרן שבגב השקית).
2. ממלאים את פרוסות הסינטה בתערובת ומגלגלים.

הערות

אופן הגשת המנה:
1. יוצקים את האיולי במרכז הצלחת.
2. מניחים את הבשר מעל האיולי.
3. מוסיפים מסביב את מיץ העגבניות.
4. מקשטים עם עגבניות שרי חצויות.

המתכון באדיבות
מסעדת מאראבו אבא הילל 14, רמת גן הצג טלפון