מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> טארט מהיר של בננות וקרם שקדים

טארט מהיר של בננות וקרם שקדים

טארט מהיר של בננות וקרם שקדים

תיאור המתכון

מאת צ'רלי פדידה- שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת "אוליב ליף"
באדיבות סוגת

מרכיבים

אופן ההכנה

מניחים את בצק העלים על גבי נייר אפייה וחותכים ל 4 חתיכות זהות בגודלן. ניתן לקרוץ בעזרת קערה צורת עיגול לטארט.
דוקרים את הבצק בעזרת מזלג בכדי למנוע את תפיחתו בזמן האפייה.

מכינים את קרם השקדים:
מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מכניסים לשק זילוף ומזלפים את הקרם על גבי תחתיות הטארט עד לעובי של חצי סנטימטר.
מסדרים יפה את הבננות על גבי קרם השקדים ומפזרים את אבקת הסוכר מלמעלה. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 220 מעלות למשך 10 דקות עד שהבצק מזהיב והבננות מתקרמלות.
מומלץ להגיש עם גלידה או סורבה בטעם אהוב.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון