Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> עלי סלק ירוקים ברוטב סויה

עלי סלק ירוקים ברוטב סויה

עלי סלק ירוקים ברוטב סויה

תיאור המתכון

מאת: ליאורה אקוקה גולדברג
תזונה טבעית ומאוזנת, ייעוץ אישי ומנחה סדנאות לארגונים וקבוצות

מרכיבים

אופן ההכנה

לשטוף היטב את עלי הסלק ולהפריד גבעולים מהעלים -לחתוך לרצועות דקות.
לחמם במחבת 1 כפית שמן שומשום ולהוסיף ג'ינג'ר ושום, לערבב כדקה.
להוסיף את הכרישה ולערבב
להוסיף את גבעולי עלי הסלק ולהמשיך לערבב.

בקערה נפרדת לערבב את הסויה עם חצי כוס מים וכף קוזו עד שהקוזו נמס ולהוסיף למחבת ביחד עם העלים הירוקים.
לערבב ולהמשיך לחמם על אש קטנה עד שהעלים רכים אבל צבעם עדיין ירוק בהיר (2-3 דקות)

להוריד מהאש ומייד להגיש על מצע אורז מלא