Skip Navigation Linksראשי > תוספות > ירקות וקטניות> מתכון לחנוכה: לביבות בטטה של השף מוטי בוחבוט

מתכון לחנוכה: לביבות בטטה של השף מוטי בוחבוט

מתכון לחנוכה: לביבות בטטה של השף מוטי בוחבוט

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכון לחנוכה: לביבות בטטה של השף מוטי בוחבוט ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

שוטפים היטב את הבטטות ומניחים בתבנית אפייה, אופים את הבטטות בתנור בחום של 150 מעלות כ–40 דקות. מצננים ומקלפים. אפשר להעביר למסננת להוצאת שאריות הנוזלים ולקירור מלא.
בכלי נפרד מועכים את הבטטות למחית חלקה, מוסיפים את כל ייתרת החומרים.
מחממים מחבת עם שמן ויוצרים לביבות בעזרת 2 כפות או שק זילוף, מטגנים את הלביבות כ–3 דקות מכל צד ומגישים חם על מצע רסק תפוחים וכדור גבינת שמנת.
הצעת הגשה:
אפשר לשלב בצלחת ההגשה 2 סוגי לביבות - תפוח אדמה ובטטה.
ללביבות תפוחי האדמה יש להוסיף כ–3 ביצים ורק 120 גר' קמח, צרור פטרוזיליה קצוצה ולהמשיך את אותו אופן הכנה עד לשלב הטיגון.
בצלחת ההגשה אפשר לשלב פירות העונה חתוכים כגון מנגו, אננס וכד'.

המתכון באדיבות
מסעדת סופיה ז'בוטינסקי 3, מלון ענבל, ירושלים הצג טלפון