מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק מינסטרונה עם כדורי בשר

מרק מינסטרונה עם כדורי בשר

מרק מינסטרונה עם כדורי בשר

תיאור המתכון

מרק ממש ממש טעים שאידאלי לחורף המתקרב. כמה נחמד לחמם את הבטן במרק סופר מזין.

מרכיבים

אופן ההכנה

למרק:
1. לטגן את הבצל עם שמן הקנולה עד שהבצל שקוף.
2. לחתוך את כל הירקות לקוביות בינונית בלי הקליפה חוץ מהקישואים. ( את הקישואים ניתן לקלף אבל אז הם יתפרקו בבישול)
3. להוסיף את כל הירקות לבצל ולערבב היטב. לאדות כ- 2-5 דקות
4. להוסיף מים עד שכל הירקות מכוסים. להוסיף את עלי הדפנה, האפונה, 1 כף גדושה של פפריקה, מלח,פלפל שחור טחון ופלפל אנגלי. אחרי כ- 10-15 דקות להוסיף את צרור עשבי התיבול.
5. בזמן המרק רותח להכין את כדורי הבשר. כדורים קטנים ועגולים לא יותר גדול מגודל של כפית, לטגן כל כדור בשר בשמן כ- 2-4 דקות מכל צד.
6. כשהמרק רותח להוסיף את כדורי הבשר ולבשל כ- 3 שעות על אש נמוכה.
7. כחצי שעה בערך לפני ההגשה להוסיף את הפסטה הלא מבושלת למרק ולערבב. לבדוק את הפסטה שהיא מבושלת ולהגיש את המרק.
מצרכים:
2 ליטרים מרק עוף צח1 בצל בינוני קלוף1 כוס שמן3 שיני שום כתושות1 כפית כוסברה טחונה (לא הירק אלא התבלין)מלח לפי הטעםצרור גדול מלוחייה (ניתן לרכוש בשווקים)


קישורים:
קייטרינג