מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט אצות ים היזיקי

סלט אצות ים היזיקי

סלט אצות ים היזיקי

תיאור המתכון

באדיבות ליאורה גולדברג, מומחית לתזונה מיקרוביוטית והמטבח הטבעוני.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. משרים את האצות במים במשך כשעה או עד שהאצות מתרככות.
2. מסננים את האצות מהמים, ומוסיפים 1 כף שמן שומשום.
3. מוסיפים את הסויה, הלימונים, הגזר ופרוסות הבצל האדום ומערבבים היטב.
4. מגישים בצלחת הגשה, עם קישוט של בצל ירוק.

הערות

את סלט האצות ניתן לאכסן במקרר עד שבוע מיום הכנתו.