מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> תבשיל שורבה עירקי

תבשיל שורבה עירקי

תבשיל שורבה עירקי

תיאור המתכון

תבשיל של עוף עם תוספות

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים בשמן.מוסיפים את חלקי העוף. מטגנים עוד כמה דקות. מוסיפים לסיר רסק עגבניות, פפריקה ,פלפל מטגנים והופכים את החתיכות העוף מכל הצדדים. מוסיפים את הירקות, את המים, האורז, המלח ואבקת מרק. מבשלים על אש בינונית עד שהעוף והירקות נעשים רכים. מגישים בכלי עמוק.
בתאבון.


קישורים:
תבשיל עוף